Beoordelingen

Mooie grepen en precies zoals afgesproken

Rated 5 out of 5
21 mei 2022

De tafel uit m’n vorige boerderij was niet meer passend in de hippe nieuwe woonwijk waar ik nu woon. Dus heb ik schitterende grepen gekocht in taupe. Stoelpoten zwart gemaakt en op de lades de grepen. Blij mee!

EG Nijmegen

Snelle goede service

Rated 5 out of 5
21 mei 2022

Snel antwoord op mijn vraag en kreeg mijn op maat gemaakte bestelling snel geleverd.

Heidi Coevert

Oke

Rated 3 out of 5
21 mei 2022

Het product is goed alleen de verzending duurt erg lang, van de samples en van de uiteindelijke grepen. Postnl kreeg de schuld van de late ontvangst terwijl hun het ook zeer laat op de post deden. Contact zoeken met het bedrijf is lastig, er wordt niet opgenomen en de mail wordt laat beantwoord.

Zamiera

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
8 mei 2022

Voor mijn BBQ meubel was ik nog op zoek naar een mooie handgreep en toen kwam ik op deze site terecht. De handgreep maakt mijn meubel echt helemaal af met een stoere look. De kwaliteit leer van de handgreep is erg goed en ook het bijgeleverde montage materiaal is erg degelijk. Ik ben zeer tevreden dus!

Gaetano

Alle naar verwachting

Rated 5 out of 5
1 mei 2022

Keurige levering. En precies wat ik me had voorgesteld. Ben er erg blij mee. Top

Lida

Maatwerk opdracht

Rated 4 out of 5
1 mei 2022

Super goede service, wij hadden een maatwerk vraag en deze werd snel behandeld en uitgezocht.

t

Handgrepen besteld en zoals aangegeven op de site, goede kwaliteit.

Rated 5 out of 5
25 april 2022

Handgrepen besteld en zoals aangegeven op de site, goede kwaliteit.

K T Hart

Snel en netjes geleverd

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Mooi spul

Andre

Keurig!

Rated 4 out of 5
26 februari 2022

Ik heb de leren lussen gekocht , Mooi product en keurig verpakt ! Absoluut een aanrader 👌🏻

Marion Bormans

Snelle levering! Mooi product

Rated 5 out of 5
23 februari 2022

Mooie producten en snelle levertijd prima verzorgd!

Jopie Tonsbeek

Alles goed geregeld en kwaliteit is prima!

Rated 5 out of 5
20 februari 2022

Alles goed geregeld en kwaliteit is prima!

Tessa de Leeuw

Ga zo door!

Rated 5 out of 5
16 februari 2022

Kwalitatief maken ze hoogstaande producten. Mooie producten die ze goed weten te presenteren op de website, Klantenservice, verzending, webshop ervaring alles klopt gewoon. Ga zo door! Ik hoop in de toekomst dat jullie je standaardkleuren nog meer uitbreiden.

Esmeralda van Alphen

SNelle levering.

Rated 4 out of 5
13 februari 2022

Goed product en snelle levering goed verpakt

Evelien Kroos

Absoluut een aanrader 👌🏻

Rated 5 out of 5
9 februari 2022

Ik heb de leren lussen gekocht , Mooi product en keurig verpakt !

Dennis Vos

lange bezorgtijd helaas

Rated 4 out of 5
9 februari 2022

Een week op moeten wachten terwijl het bedrijf vlakbij (Meppel) zat had en het bij wijze van spreken binnen 1 uur op had kunnen halen
mooie leren handgrepen dat wel

gm

Snel geleverd

Rated 5 out of 5
3 februari 2022

Snel geleverd, producten zoals beschreven.

Stefanie Wijnberg

Jammer

Rated 3 out of 5
30 januari 2022

Helaas kan ik de handgrepen nog niet beoordelen. Ondanks het contact dat ik voor de bestelling had waarbij min of meer was afgesproken dat ze uiterlijk op donderdag geleverd zouden zijn ( i.v.m rooster kastenbouwer) hebben we vrijdag, zaterdag en maandag tevergeefs gewacht. Uiteindelijk pas dinsdag geleverd dus ze liggen nu keurig in de kast te wachten tot de kastenmaker tijd heeft. Dit was echt een minpuntje . Maar in het zakjes zien ze er prima uit en de kleur is ook exact wat ik bedoelde. Dus op de echte beoordeling moeten jullie nog even wachten.

Angelique Waar

mooi product!

Rated 5 out of 5
23 januari 2022

Snelle levering, mooi product!

Greet Dallinga

Tevreden

Rated 5 out of 5
22 januari 2022

Mooie leren lusjes, netjes en compleet geleverd.

Anne

Boven verwachting

Rated 5 out of 5
20 januari 2022

Mooi afgewerkt dik leer, goede prijs, was een feestje om het pakketje open te maken.
Top verzorgd allemaal!

Leontine Koppelaar

Snelle levering + Top handgrepen

Rated 5 out of 5
17 januari 2022

Snelle levering + Top handgrepen

Jantina Oostenveld

Betrouwbaar, goede kwaliteit, goede prijs.

Rated 3 out of 5
13 januari 2022

Betrouwbaar, goede kwaliteit, goede prijs.

Evelien

Handgrepen zijn perfect, levering duurt lang

Rated 4 out of 5
5 januari 2022

Handgrepen zijn perfect, levering duurt lang. Zal waarschijnlijk door de feestdagen zijn geweest.

Janneke Noordermeer

Prima

Rated 4 out of 5
31 december 2021

Goed, snel bezorgd, ziet er goed uit. Prima op deze manier en la of deur te openen je vinger past prima in de lus.

Sander van der Velden

Prima

Rated 4 out of 5
31 december 2021

Goed, snel bezorgd, ziet er goed uit. Prima op deze manier en la of deur te openen je vinger past prima in de lus.

Sander van der Velden

Mooie handgrepen

Rated 5 out of 5
30 december 2021

We hebben 10 taupe-kleurige leren handgrepen besteld.
Kwamen keurig op tijd binnen en zijn van prima kwaliteit.
Echt een aanrader.

Anoniem

Goede kwalitiet

Rated 5 out of 5
24 december 2021

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Ronald Hack

.

Rated 5 out of 5
20 december 2021

Super snelle bestelling

Naomie Schouten

Mooi product

Rated 4 out of 5
19 december 2021

De handgrepen zijn zoals afgebeeld en zijn netjes ingepakt voor de levering. Ik zou hier zeker nog een keer wat bestellen.

Raisa

Keurige levering

Rated 4 out of 5
16 december 2021

Keurige levering

Tommie

Leren handgreep

Rated 5 out of 5
15 december 2021

Mooie leren handgreepjes, staat heel mooi op mijn kast

Annemarieke

Snel geleverd, prima prijs

Rated 5 out of 5
14 december 2021

Snel geleverd, prima prijs

Peter Specer

Gelijk nog een keer besteld

Rated 4 out of 5
11 december 2021

Na ontvangst van onze eerste bestelling was ik erg tevreden over de kwaliteit van de leren handgrepen dat we gelijk nog een bestelling hebben gedaan!

Manon Bakker

Perfect

Rated 5 out of 5
30 november 2021

Handgrepen zijn gemaakt van mooi leer en het was goed verpakt. Voor mij dus een aanrader.

Teunis Roelmans

Mooi

Rated 4 out of 5
22 november 2021

Mooie grepen. Echt leer. Let wel even op de bouten die er bij zitten. Dikte hout moet iets meer dan 18mm zijn. En dan heb je nog bout over die je af moet zagen.

Mart

Mooie leren handgepen

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Was bijzonder netjes verpakt en kwaliteit was goed.

Jason Zandbergen

Wat je ziet is wat je krijgt !!

Rated 5 out of 5
14 november 2021

Ik ben zeer tevreden over zowel de levering, de leren hangrepen, als het eindresultaat.
Ook de prijs kwaliteit verhouding is top !
Kortom ik zou wederom hier iets bestellen.

Miriam Versteeg

Mooie, degelijke lussen

Rated 5 out of 5
14 oktober 2021

Ik heb twee leren lussen besteld om keuken- en theedoek op te hangen. De kleur keuzes die je hebt zijn ideaal. Ook ben ik blij met de mogelijkheid van zuignappen als bevestiging. Het is degelijk materiaal en blijft goed hangen. Ook was alles snel geleverd. Kortom: aanrader

Kim

Top service

Rated 5 out of 5
7 oktober 2021

Mooi product en snel geleverd. Ik heb de grepen in mijn keuken en ben er erg tevreden over. Ook de ophangclips zijn top. Mijn vader wilde er ook gelijk 4! Zeer tevreden dus.

Esmeralda

Mooie leren handgrepen, schroeven te lang

Rated 4 out of 5
4 oktober 2021

Mooie kwaliteit leren handgrepen, netjes verpakt en snel verzonden. Helaas zijn de bijgeleverde schroeven erg lang waardoor deze niet geschikt zijn voor de kastjes van mijn zoontje. Deze zouden anders aan de binnenkant te ver uitsteken waar hij zichzelf aan kan bezeren.
Heb nu zelf andere schroeven erbij gekocht dus uiteindelijk wel leuk geworden!

Daniëlle

2x Zwarte Handgreep

Rated 5 out of 5
3 oktober 2021

Goede kwaliteit! Heb alleen andere schroeven gebruikt omdat, de schroeven die je standaard krijgt bij de levering (echt top!) Te lang waren voor dat gene waar ik ze voor gebruikt heb.

Emily

Super snelle levering en service

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Door mijn eigen stomme fout had ik de verkeerde kleur besteld. Gelijk gebeld en de kleur werd aangepast, hoe klantvriendelijk is dat!! Echt super!!
En als ze dan ook nog eens zo snel geleverd worden en niet kan wachten om ze te gebruiken.
Jullie staan bij mijn favorieten!

Desiree

Mooi!

Rated 4 out of 5
27 september 2021

Mooie handgrepen, wel iets aan de korte kant als je ze dubbel hebt. Makkelijk vast te maken.

Charlotte

Gewoon goed

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Goed product, snelle levering. Ook toen ik last minute nog iets wilde aanpassen werd er snel gehandeld.

Desiree

Snelle levering

Rated 5 out of 5
7 september 2021

Snelle service, attent en fantastische leren handgrepen voor de keuken voor een eerlijke prijs.

Jolanda Van de Belt

Goede service

Rated 5 out of 5
6 september 2021

Goede service

c visser

Top!

Rated 5 out of 5
5 september 2021

Snelle reactie en zending voor proefkleur

Astrid Buisman

ik ben tevreden

Rated 5 out of 5
5 september 2021

Perfecte service, snelle levering. Product voldoet aan de verwachting.

Amber Marnef

Snelle levering

Rated 5 out of 5
3 september 2021

Snelle levering

J.A.W. van Esch

Echt top??

Rated 5 out of 5
3 september 2021

Hele scherpe prijs voor dit product ben er zeer tevreden mee, zeker omdat er ook bevestigingsmateriaal bij zit.

Fleur Degens

5 sterren.

Rated 5 out of 5
1 september 2021

Goeie prijs mooie kwaliteit

Mady

Niks mis mee

Rated 5 out of 5
1 september 2021

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Luuk Gerritse

Geweldige service

Rated 5 out of 5
30 augustus 2021

Duidelijke website snelle levering en netjes verpakt

Raquel Leeuwenburg

Ben benieuwd.

Rated 4 out of 5
29 augustus 2021

Prima afhandeling van mijn bestelling en keurig op tijd afgeleverd. Prijs/kwaliteitverhouding kan ik nog niet bepalen. Wel een beetje prematuur om nu al vast te kunnen stellen dat de kwaliteit voldoende is. Ik ga het ervaren.

Thea Gootjes

Snelle levering, netjes verpakt

Rated 5 out of 5
28 augustus 2021

Ik vind mijn handgrepen goed gemaakt en van een zeer mooie kwaliteit leer.

Aukje Hendriks

Snelle levering!

Rated 4 out of 5
27 augustus 2021

Susan De Man

Tevreden!

Rated 5 out of 5
27 augustus 2021

Snelle service en leuke producten van goede kwaliteit!

Sylvia Purkess

Mieke Wijnmaalen

Rated 5 out of 5
26 augustus 2021

Mooie producten en snelle verzending. Heel blij met de leertjes voor de Ikea Hemnes kast.

Rianne Besseling

Hele fijne service.

Rated 5 out of 5
26 augustus 2021

Fijn dat je voor een klein bedrag kan zien hoe de kleuren in het echt zijn. Zonder proef stukje had ik sowieso de verkeerde kleur besteld.

Sanne De jong

Goed en snel

Rated 5 out of 5
24 augustus 2021

Levering volgens afspraak. Prima uitgevoerd product.

Alien Timmer

Prima info en snelle levering!!

Rated 5 out of 5
22 augustus 2021

Alles is netjes en snel afgewerkt. Product is zoals het op de foto staat.

Familie Schiks

Snelle service!

Rated 5 out of 5
22 augustus 2021

Handgrepen zelfs op afwijkende maat gemaakt, betaalbaar en mooi design!

Karin De Man

Snelle reactie en levering

Rated 5 out of 5
22 augustus 2021

Alles netjes volgens afspraak gemaakt en geleverd, totaal geen klachten. Product ook goed en mooi.

Gieljan Schram

Attentvol

Rated 5 out of 5
20 augustus 2021

Zeer tevreden snel in huis leuke produkten

Nanda Verschuren

Snelle levering

Rated 5 out of 5
17 augustus 2021

Snelle levering

Ghislaine Straatman